Een heerlijk, eerlijk en veilig  ijsje eist de nodige vakbekwaamheid, zorg en aandacht. Verse ingrediënten: room, gepasteuriseerde melk, suiker, echt fruit, natuurlijke bindmiddelen en zo min mogelijk kleur,- geur- of smaak stoffen en zeker geen chemische toevoegingen. Iedere smaak met zijn eigen kleur en karakter: romig, fris, zoet, zuur, met of zonder stukjes, licht of best machtig, stevig en toch zacht, geen nasmaak en lekker smeuïg. Mmm...

IJs bereiden is een echt vak en niet zomaar een koud kunstje!

maken van schepijs

IJs Smaken bij ons (bijna) dagelijks in de vitrine:

Gewone ijs smaken kosten € 1,00 per bol. Een extra grote bol kost € 1,75
Hartentroef ijs smaken kosten € 1,15 per bol. Een extra grote bol kost € 1,90
Hartentroef ijssmaken zijn wat duurder omdat ze gevuld zijn met allerlei extra ingrediënten.
Suikervrij ijs: € 1,25 per bol. Slagroom kost € 0,65 per portiemaken van schepijs

Alleen met 'echte' ingrediënten maak je 'echt' ijs!

Groetjes en tot ziens in het 'Hart van Someren'!