Alleen met 'echte' ingrediënten krijg je 'echt' ijs!

Smaken verschillen, dat is duidelijk maar over lekker valt heel wat te zeggen.
Een echt lekker aardbeien ijsje is dan ook:
niet te koud, niet te zoet, niet te hard, niet te zacht en zeker niet te machtig.
Een lekker aardbeien ijsje is smeuïg, niet te vet en heerlijk fris.
Ook niet al te 'koud', niet tezuur en zeker niet bitter. Het aardbeien ijsje mag niet
te snel smelten, maar moet mooi glad en vol van smaak zijn.
Body hebben heet dat. Ook mogen er beslist geen klontjes of ijsschilfers inzitten.
Verder is de kleur…….?!
En in een aardbeien ijsje mooi roze, fris, zoet en glad, daar moeten natuurlijk wel
echte zongerijpte aardbeien in. Héérlijk!

En.. hoe zit dat dan met smurfen ijs?
En... hoezo: géén gluten in appeltaartijs?

Op alle smaak kaartjes bij ons in te vitrine geven we duidelijk aan of er melkproducten, gluten of kleurstoffen in het ijs aanwezig zijn.

puur genieten

Duidelijk is dat echt bananen ijs niet geel is!

Groetjes en tot ziens in het 'Hart van Someren'!