In het 'Hart van Someren'!

vanaf1984 In 1984 begon het Horeca avontuur van Eric en Angela van Enckevort-Arts met de overname van een cafetaria-restaria.Een jaar later, werd het restaria verbouwd tot ijssalon en de naam werd: Hartentroef.
Werken aan 'IJskoud 't Lekkerst' in de breedste en diepste zin van de betekenis van het woord IJS!

IJssalon Hartentroef,
een complete Nederlandse ijssalon
in het ´Hart van Someren´!.

Meesterijsbereider

In 1989 word Angela op 24 jarige leeftijd de eerste vrouwelijke en tevens jongste
 SVH Meesterijsbereider van Nederland. Een titel voor de hoogste graad van vakbekwaamheid op het gebied van ijs bereiden. Nederland telt ca
achtentwintig SVH Meesterijsbereiders waarvan er drie vrouw zijn.
Ook tijdens wedstrijden bereikten we regelmatig de top! In 1992 werd de creatie
'Bella Rosso' uitgeroepen tot 'de meest begeerlijkste ijscoupe van Europa'.

foto van de ijssalon

Werk in uitvoering

Tegenwoordig stoppen we al onze energie en aandacht in het verfijnen en bewaken
van de kwaliteit van ons ijs en ijs producten, het jaarlijks updaten van onze ijssalon en werken we volgens de hygiëne code aan voedselveiligheid.
Ook het instrueren van personeel ieder seizoen weer opnieuw en werken aan
klantgerichte service vergt de nodige zorg en aandacht.
Daarnaast hebben we twee prachtige kinderen. Balans zoeken tussen hard werken
en vrije tijd is in ons geval een bijzonder intensief leven. Ambachtelijk werk,
ook als de zon schijnt, met voornamelijk jonge mensen is niet niks.
Gelukkig zijn we na al die jaren hard werken behoorlijk kundig en ervaren.

IJssalon Hartentroef is een complete ijssalon waar,op een
ambachtelijke èn meesterlijke wijze ijskoude lekkernijen gecreëerd worden.

Genieten van deze ijskoude lekkernijen kan (bijna) elke dag, want:
Bij ons binnen schijnt altijd de zon!

U bent van Harte Welkom!

Groetjes en tot ziens in het 'Hart van Someren'!