Werken bij IJssalon Hartentroef

Heb jij een Zonnige instelling en ben jij op zoek naar een IJs Koude baan?

In de ijssalon werken is hartstikke leuk.
Of je nou in de keuken of in de 'winkel' werkt er is altijd van alles en nog wat te doen. De ijssalon is 7 dagen per weer open van begin maart t/m eind oktober. De meeste medewerkers van onze ijssalon zijn scholieren en studenten. Naast school en sport, muziek of een andere hobby kun je bij ons, uiteraard op basis van beschikbaarheid, een aantal uren per week aan de slag.
Je werkt door de week 's middags of 's avonds (afhankelijk van beschikbaarheid) en in het weekend. Juist op zon- en feestdagen, in de vakanties, als er iets te doen is in Someren èn als de zon schijnt, rekenen wij erop dat je beschikbaar bent. Uiteraard houden wij rekening met jouw voorkeur, wensen en mogelijkheden. Solliciteren mag je vanaf (bijna) 16 jaar.
Heb jij zin in een 'IJs Koude baan'?
Dan kun jij misschien wel bij ons aan de slag. Wil je een aantal weken in de vakantie komen werken? Geef dit dan duidelijk aan op het sollicitatie formulier.

Solliciteren

On-line solliciteren klik hier

Download hier in pdf: Sollicitatieformulier 2019.pdf
of in word: Sollicitatieformulier 2019.docx
Vul het formulier zo volledig mogelijk in en mail het terug naar: info@ijssalonhartentroef.nl of geef het even af in de IJssalon.
Je krijgt altijd een berichtje terug.


Ben je op zoek naar een vaste baan? Ook dan kun je solliciteren. Je bent dan in ieder geval beschikbaar in de weekenden, ook 's avonds en je gaat maximaal 2 weken op vakantie in de zomer.

Groetjes en tot ziens in het 'Hart van Someren'!

IJssalon Hartentroef
Eric en Angela van Enckevort
Wilhelminaplein 30 │ 5711 EL Someren
Tel: 0493-490519
Mail info@ijssalonhartentroef.nl

afwas scheppen